Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi tuo yrityksellesi asiakkaita ja selkeitä kustannussäästöjä. Koulutusten lisäksi tarjoamme myös hakukoneoptimointipalveluja ja teemme tuloksellista digimarkkinointia.

Sivuston hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) parannat sivustosi näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa. Hyvä ja hakukoneoptimoitu sisältö on kaikkein edullisin tapa markkinoida sivustoa. Sillä myös tavoitat oikeat kohderyhmät tehokkaasti!

Google Ads -mainonta (ent. Google AdWords)

Hakusanamainonta Googlessa on nopea tapa saada lisää oikeita kävijöitä ja kiinnostuneita asiakkaita. Tilaa ammattilainen suunnittelemaan Google Ads -kampanjasi ja säästä selvää rahaa!

Konversio-optimointi

Konversio-optimoinnilla maksimoit digimarkkinoinnin hyödyn, koska entistä useampia kävijä tekee oston tai vaikkapa tilaa uutiskirjeen. Hanki lisää myyntiä ja konkreettisia tuloksia konversio-optimoinnin avulla! 

Haluatko oppia tekemään hakukonemarkkinointia myös itse?

Tilaa hakukonemarkkinoinnin asiantuntija luoksesi tai etäyhteyden päähän pitämään koulutus ja workshop! Tehokas tapa oppia hakukoneoptimointi (SEO), Google Analytics ja Google Ads.

Hakukonemarkkinointi tuo yrityksesi kohderyhmien nähtäville

Hakukonemarkkinointi on keino, jolla yritys pääsee helposti ja tehokkaasti oikeiden kohderyhmien silmien eteen. Hakukonemarkkinoinnilla tarkoitetaan käytännössä hakukoneissa tapahtuvaa maksettua mainontaa sekä perinteisen määritelmän mukaan myös hakukoneoptimointia.

Google on ylivoimaisesti Suomen suosituin hakukone. Googlen kautta tehdään Suomessa päivittäin kymmeniä miljoonia hakuja ja globaalisti jopa 4 biljoonaa hakua joka päivä. Nykyajan ostaja, niin kuluttaja kuin yritys, sisällyttää lähes poikkeuksetta ostoprosessiinsa tiedonhakua verkossa. Usein ostaminen alkaakin sillä, että Googlesta haetaan ratkaisua ongelmaan tai suoraan tiettyä tuotetta, jota ollaan vailla.

Parhaiten asiakkaita nappaavat yritykset, jotka ovat päässeet hakutulossivun kärkeen sellaisilla hakutermeillä, joita potentiaaliset ostajat käyttävät. Luonnollisesti laskeutumissivun itsessään täytyy myös houkutella kävijä ostamaan tai ottamaan yhteyttä.

Olemme auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan tärkeät Googlen kärkisijat sekä keräämään liidejä ja lisäämään myyntiä. Lue tarkemmin toteuttamastamme hakukoneoptimoinnista, Google Ads -mainonnasta ja konversio-optimoinnista.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, miten voimme teitä auttaa!

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×