Hakukonemarkkinointi

Koulutusten lisäksi tarjoamme myös hakukoneoptimointipalvelua ja teemme tuloksellista digimarkkinointia

Sivuston hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla parannat sivustosi näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa. Hyvä ja hakukoneoptimoitu sisältö on kaikkein edullisin tapa markkinoida sivustoa.

Google AdWords -mainonta

Hakusanamainonta Googlessa on nopea tapa saada lisää oikeita kävijöitä ja kiinnostuneita asiakkaita. Tilaa ammattilainen suunnittelemaan AdWords-kampanjasi ja säästä selvää rahaa!

Konversio-optimointi

Konversio-optimoinnilla maksimoit digimarkkinoinnin hyödyn, koska entistä useampia kävijä tekee tilauksen tai tilaa uutiskirjeen. Lisää myyntiä ja konkreettisia tuloksia konversio-optimoinnilla. 

Haluatko oppia tekemään nämä myös itse?

Tilaa hakukonemarkkinoinnin asiantuntija luoksesi pitämään koulutus ja workshop! Tehokas tapa oppia hakukoneoptimointi (SEO), Google Analytics ja Google AdWords. 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×