Hakukoneoptimointi-koulutus: opi löytymään Googlen kärjestä

Piuhan hakukoneoptimointi-koulutus auttaa ottamaan Googlen salat haltuun. Opit myös seuraamaan analytiikkaa. Tule avoimelle kurssille tai tilaa yrityksellesi oma räätälöity koulutus.

Hakukoneoptimointi-koulutus Espoon Innopolissa

Piuhan hakukoneoptimointi-koulutus sopii kaikille SEO:sta kiinnostuneille. Hakukoneoptimointi & Google Analytics -kurssi lähtee perusteista eikä edeltävää osaamista vaadita.

Kurssilla opit parantamaan sivustosi hakukonenäkyvyyttä, hankkimaan lisää asiakkaita ja analysoimaan liikennettä Google Analyticsilla.

Saat käytännönläheisten esimerkkien ja vinkkien avulla käsityksen siitä, mitkä ovat tärkeimmät hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat seikat ja miten sivujen tuloksia voidaan parantaa. Vinkkaamme myös hyödylliset optimoinnin työkalut.

Hakukoneoptimoinnin tavoitteet liittyvät kävijäliikenteeseen, joten bonuksena opit kursseillamme myös hyödyntämään ilmaista Google Analyticsia kävijäseurannassa.

Hakukoneoptimointi-koulutus yrityksellesi räätälöitynä

Suunnittelemme juuri teidän tiimillenne sopivan hakukoneoptimointi-koulutuksen, jossa voitte kehittää tehokkaasti henkilöstönne osaamista. Koulutus voidaan pitää paikan päällä tiloissanne tai etänä Teamsillä.

Koulutuksissa hyödynnetään aina käytännön esimerkkejä ja etenkin yrityskohtaisissa koulutuksissa voidaan paneutua juuri teidän organisaationne haasteisiin. Saatte hyödyllistä tietoa ja vinkkejä omien sivujenne kehittämiseen.

Koulutuksiin voidaan hakukoneoptimoinnin lisäksi sisällyttää toiveidenne mukaan opetusta esimerkiksi Google Analyticsiin tai Google Adsiin liittyen.

Jos paikalla on suurempi joukko, osaamiskartoituksen avulla voidaan halutessanne kartoittaa osallistujien taso ja toiveet, ja suunnitella ohjelma sen perusteella.

Hakukoneoptimointi koulutus - Piuha IT-koulutus

Asiantuntevaa ja selkeäsanaista koulutusta

Olemme tunnettuja asiantuntevasta ja selkeäsanaisesta koulutuksesta. Käytännönläheiset harjoitustehtävät ja osallistujien yksilöllinen huomiointi auttavat oppimisessa. Kursseiltamme saat hyödyllisiä vinkkejä, joilla saat verkkosivujenne Google-sijoituksia parannettua. Opit määrittelemään oikeat avainsanat, houkuttelemaan oikeita kävijöitä ja seuraamaan tuloksia.

Tutustu asiakasreferensseihimme sekä yritykseemme ja kouluttajiin.

Hakukoneoptimointi-koulutus - Piuha IT-koulutus

Asiakkailta saatua koulutuspalautetta

"Kurssi antoi lisää itseluottamusta omaan työhön ja paljon vinkkejä sivuston kehittämiseen. Erittäin hyvät kurssimateriaalit laajasta aihepiiristä. Intensiivinen kurssi, jota voi lämpimästi suositella!”

– Palaute Hakukoneoptimointi & Google Analytics -kurssiltamme

"Koulutus käsitti paljon käytäntöä, joka on helppo viedä omaan tekemisen arkeen"

– Hakukoneoptimointi & Google Analytics -kurssin osallistujan palaute

"Saamamme tiedon ja opin määrä oli mahtava, mitä koko meidän porukkamme on kiitellyt pitkään jälkeenpäin."

– Asiakkaan palaute yritykselle räätälöidyistä hakukoneoptimoinnin, Google Analyticsin ja Google Adsin koulutuksista.

Osallistujille pääsy laajaan koulutusmateriaalipankkiin

Kaikkiin koulutuksiimme kuuluu osallistujille 6 kk pääsyoikeus laajaan koulutustietopankkiimme Tietovaihteeseen.

Tietovaihteesta löytyvät kursseillamme käytetyt oppimateriaalit sekä paljon muita hyödyllisiä artikkeleita mm. hakukoneoptimointiin, Googlen työkaluihin ja WordPressiin liittyen.

Piuha IT-koulutus

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 46 123 46

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha / Verkkovaraani Oy
Vetehisenkuja 3 B 47
00530 Helsinki

Y-tunnus / VAT ID
1485890-5 / FI14858905

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook / LinkedIn

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: Hakukoneoptimointi-koulutus yrityksellesi

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Viestisi
reCAPTCHA is required.

Tutustu myös Google Ads -kurssiimme

Google Ads -kurssilla opit luomaan tarkkoja ja kustannustehokkaita Ads-kampanjoita.

Siinä missä hakukoneoptimointi kannattaa ehdottomasti pitkällä tähtäimellä, on maksettu mainonta myös monesti tarpeen.

Google Ads -tehokurssillamme opit luomaan tehokkaita ja kohdennettuja mainoskampanjoita ja välitöntä näkyvyyttä Googlen hakutulossivulla.

Huom! 2 pv SEO & Google Ads -kurssipaketti yht. 700 € + alv 24%

Kun ilmoittaudut sekä Hakukoneoptimointi ja Google Analytics -kurssille että Google Ads -tehokurssille, saat toisen kurssin edullisempaan hintaan  395 € 305 € + alv 24%.

Kahden päivän pakettialennus huomioidaan automaattisesti, kun ilmoittaudut molempiin kurssipäiviin.

Tilaa Piuhan kurssikirje

Haluatko tiedon uusista kursseista suoraan sähköpostiisi? Tilaamalla Piuhan kurssikirjeen saat tietoa uusista kursseista 2-4 kertaa vuodessa.

ASIAKKAITA, JOIDEN KANSSA MEILLÄ ON OLLUT ILO TYÖSKENNELLÄ

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×