Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi parantaa sivustosi näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa. Tutustu Piuhan tehokkaaseen SEO-pakettiin!

Päätoimipaikkamme on Helsinki, mutta toimimme koko Suomessa.

Hyvä ja hakukoneoptimoitu sisältö on kaikkein edullisin tapa markkinoida sivustoa

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) on kustannustehokas markkinointikeino, jonka avulla saat pitkällä tähtäimellä mahdollisimman paljon orgaanisia eli ilmaisia kävijöitä sivustollesi. Hakukoneoptimointi kannattaa huomioida kaikessa sivujen sisällöntuotannossa. Laitamme sivustosi rakenteen ja sisällöt kuntoon sekä opastamme, mihin asioihin tulee jatkossa kiinnittää huomiota.

Tutustu myös konversio-optimointiin, jolla varmistat, että mahdollisimman moni kävijöistä tilaa tuotteen tai ottaa yhteyttä!

Tehokkaan SEO-paketin sisältö

Hakukoneoptimoinnin palvelumme sisältävät seuraavat alueet.

  • Asiakkaan tuotteisiin ja markkinaan tutustuminen
  • Avainsanatutkimus: oikeiden avainsanojen löytäminen
  • Google Analyticsin & Search Consolen käyttöönotto / tarkistus
  • Raportti hakukonenäkyvyyden lähtötilanteesta
  • Sivuston rakenteen ja tekniikan analysointi
  • Sisällön hakukoneoptimointi
  • Opastus ja vinkit jatkuvaan hakukoneoptimointiin
  • Seurantaraportti: miten hakutulossijoitukset ja kävijämäärä kehittyivät

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa laittaa heti kuntoon?

Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on kasvattaa näkyvyyttä hakukoneissa. Suomessa voidaan puhua tarkemmin ottaen Google-näkyvyydestä, sillä sen osuus käytettävistä hakukoneista on 97 % luokkaa. Hakukoneen tuloslistauksessa tulisi pyrkiä mahdollisimman korkeille sijoituksille, sillä kolmannes hakijoista klikkaa suoraan ensimmäistä hakutulosta. Tämän lisäksi sijat 1–3 saavat yhteensä 60 % kaikista klikkauksista.

Hakukonenäkyvyyden kannalta olennaista on sivuston rakenteen ja sisällön ymmärrettävyys, jotta sivuston indeksointi on hakukoneille mahdollista. Tehokas tekninen toteutus ja kävijää kiinnostava sisältö luovat hyvät edellytykset näkyvyyden kasvattamiseksi.

Maksuttomasta eli orgaanisesta näkyvyydestä kannattaa ottaa kaikki hyöty irti ja optimoida sivusto tukemaan liiketoiminnan tavoitteita. Itsestään kasvava sivustoliikenne sekä uudet kontaktit palauttavat nopeasti hakukoneoptimointiin käytetyn ajan ja panoksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sivustosi hakukoneoptimoinnista

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Viestisi
reCAPTCHA is required.

Autamme mm. asiakastamme Tuholaistorjuntakeskusta heidän digimarkkinointinsa kehittämisessä. Seuraamme yrityksen hakukonenäkyvyyttä ja kehitämme hakukoneoptimointia. Olemme saaneet nostettua Tuholaistorjuntakeskuksen hakukonesijoituksia merkittävästi. Sivut ovat nousseet top 1:ksi 16 liiketoiminnan kannalta olennaisella avainsanalla, top 3:n 52 avainsanalla ja top 10:een 129 avainsanalla. Yhteydenottojen määrä on yli tuplaantunut ja myynti kasvanut.

Tutustu myös hakukoneoptimoinnin koulutuksiimme!

ASIAKKAITA, JOTKA OVAT LUOTTANEET AMMATTITAITOOMME DIGIMARKKINOINNISSA

Piuha IT-koulutus

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 46 123 46

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha / Verkkovaraani Oy
Vetehisenkuja 3 B 47
00530 Helsinki

Y-tunnus / VAT ID
1485890-5 / FI14858905

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook / LinkedIn

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×