Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnilla parannat sivustosi näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa. Tutustu Piuhan tehokaaseen SEO-pakettiin!

Hyvä ja hakukoneoptimoitu sisältö on kaikkein edullisin tapa markkinoida sivustoa

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) on kustannustehokas markkinointikeino, jonka avulla saat pitkällä tähtäimellä mahdollisimman paljon orgaanisia eli ilmaisia kävijöitä sivustollesi. Hakukoneoptimointi eli kannattaa huomioida kaikessa sivujen sisällöntuotannossa. Laitamme sivustosi rakenteen ja sisällöt kuntoon sekä opastamme, mihin asioihin tulee jatkossa kiinnittää huomioita.

Tutustu myös konversio-optimointiin, jolla varmistat, että mahdollisimman moni kävijöistä tilaa tuotteen tai ottaa yhteyttä!

Tehokkaan SEO-paketin sisältö

  • Asiakkaan tuotteisiin ja markkinaan tutustuminen
  • Avainsanatutkimus: oikein avainsanojen löytäminen
  • Raportti hakukonenäkyvyyden lähtötilanteesta
  • Sivuston rakenteen ja tekniikan analysointi
  • Sisällön hakukoneoptimointi
  • Opastus ja vinkit jatkuvaan hakukoneoptimointiin
  • Seurantaraportti: miten hakutulossijoitukset ja kävijämäärä kehittyivät

ASIAKKAITA, JOTKA OVAT LUOTTANEET AMMATTITAITOOMME DIGIMARKKINOINNISSA

hsy
kirena
rastor

Amrop Finland

Lovia Collection

Piuha Works Oy

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 348 5779

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha Works Oy
Keskustie 23
09120 Karjalohja

Y-tunnus / VAT ID
2352896-7 / FI23528967

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sivustosi hakukoneoptimoinnista

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

 
 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×