Microsoft Office -koulutukset

Opi käyttämään Office-ohjelmia tehokkaasti ja vaivattomasti

Excel - Tehokas peruskurssi 

Opi käyttämään Exceliä oikein ja tehokkaasti. Suositulla päivän Excel-peruskursilla opit Excelin hyödyllisimmät ominaisuudet: laskukaavat, yleisimmät funktiot, taulukoiden käsittelyn ja kaavioiden lisäämisen. Hyödyllisillä Excel-vinkeillä säästät aikaa ja hermoja.

Excel-jatkokurssi

Syvennä osaamistasi Excel-jatkokurssilla. Opit mm. käyttämään tehokkaita hakufunktioita ja yhdistelemään tietoa eri taulukoista ja työkirjoistä. Pivot-taulukoilla teet raportista entistä helpompaa ja nauhotettavilla makroilla säästät aikaa rutiinihommissa.

Excel Pivot ja PowerPivot -koulutus

Tällä Excelin erikoiskurssilla opit tehostamaan raportointia Excelin avulla. Opit luomaan havainnollisia ja interaktiivisia Pivot-yhteenvetoja sekä käyttämään PowerPivotia isojen tietomäärien tuomiseen ja käsittelyyn.

Excel-koulutus yritykselle

Yrityskohtainen Excel-koulutus voidaan toteuttaa Excel-peruskurssin, jatkokurssin tai Pivot- ja PowerPivot-koulutuksen pohjalta tai räätälöidä erillinen, juuri teidän tarpeisiinne sopiva koulutuspäivä. Myös ryhmien jako tasokartoituksen mukaan.

PowerPoint-koulutus yritykselle 

Opi tekemään selkeitä ja tyylikkäitä PowerPoint-esityksiä. Lisää esityksiin ytimekästä tekstiä, osuvia kuvia, havainnollisia kaavioita ja selkeää SmartArt-grafiikkaa. Opit myös käyttämään perustyyliä (master) ja lisäämään esityksiin taustakuvia, videoita ja hyperlinkkejä.

Word-koulutus yritykselle

Word-kurssilla opit luomaan muistiot, raportit ja pitkät asiakirjat helposti. Opit myös käyttämään tyylejä dokumentin muotoilussa ja lisäämään automaattisesti päivittyvän sisällysluettelon. Sisennykset eivät kurssin jälkeen enää hypi sattumanvaraisesti!

Räätälöity Office-koulutus yrityksesi tiloissa?

Helppo tapa tehostaa tiimisi Office-taitoja! Valitse haluamasi ohjelmat tai pyydä meitä kartoittamaan koulutustarve. Järjestämme Office-koulutukset joko etäkurssina tai yrityksenne tiloissa pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Office-koulutus osaamisen vahvistamiseksi

Asiantuntevilla kouluttajillamme on vankka osaaminen suositun Office-perheen käytetyimmistä ohjelmista. Piuhan kurssipäivissä pääset kehittämään taitojasi niin Excelin, Wordin, PowerPointin kuin esimerkiksi Outlookin ja Teamsin käytössä.

Kursseilla hyödynnetään käytännönläheisiä harjoituksia, joista olemme saaneet paljon kiitosta.

Tervetuloa mukaan oppimaan!

Tilaa Piuhan kurssikirje

Haluatko tiedon uusista kursseista suoraan sähköpostiisi? Tilaamalla Piuhan kurssikirjeen saat tietoa uusista kursseista 2-4 kertaa vuodessa.

Kaikkiin avoimiin ja yrityskohtaisiin WordPress-kursseihimme sisältyy pääsyoikeus laajaan oppimateriaalien tietopankkiin.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×