Microsoft Office -koulutukset

Opi käyttämään Office-ohjelmia tehokkaasti ja vaivattomasti

Excel - Tehokas peruskurssi 

Opi käyttämään Exceliä oikein ja tehokkaasti. Suositulla päivän Excel-peruskursilla opit Excelin hyödyllisimmät ominaisuudet: laskukaavat, yleisimmät funktiot, taulukoiden käsittelyn ja kaavioiden lisäämisen. Hyödyllisillä Excel-vinkeillä säästät aikaa ja hermoja.

Excel-jatkokurssi

Syvennä osaamistasi Excel-jatkokurssilla. Opit mm. käyttämään tehokkaita hakufunktioita ja yhdistelemään tietoa eri taulukoista ja työkirjoistä. Pivot-taulukoilla teet raportista entistä helpompaa ja nauhotettavilla makroilla säästät aikaa rutiinihommissa.

PowerPoint-koulutus yritykselle 

Opi tekemään selkeitä ja tyylikkäitä PowerPoint-esityksiä. Lisää esityksiin ytimekästä tekstiä, osuvia kuvia, havainnollisia kaavioita ja selkeää SmartArt-grafiikkaa. Opit myös käyttämään perustyyliä (master) ja lisäämään esityksiin taustakuvia, videoita ja hyperlinkkejä.

Word-koulutus yritykselle

Word-kurssilla opit luomaan muistiot, raportit ja pitkät asiakirjat helposti. Opit myös käyttämään tyylejä dokumentin muotoilussa ja lisäämään automaattisesti päivittyvän sisällysluettelon. Sisennykset eivät kurssin jälkeen enää hypi sattumanvaraisesti!

Räätälöity Office-koulutus yrityksesi tiloissa?

Helppo tapa tehostaa tiimisi Office-taitoja! Valitse haluamasi ohjelmat tai pyydä meitä kartoittamaan koulutustarve. Järjestämme Office koulutuksia pääkaupunkiseudulle ja tarvittaessa myös muualle Suomeen.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×