Microsoft Office -mallit ja pohjat

Toteutamme yrityksellesi tyylikkäät ja helppokäyttöiset PowerPoint-pohjat, Word-asiakirjamallit ja Excel-laskentamallit

PowerPoint-esityspohjat

Helppokäyttöisessä PowerPoint-pohjassa teksti, kuvat, video ja erilaiset kaaviot asettuvat automaattisesti oikeille paikoilleen. Tyylikäs ja havainnollinen visuaalinen ilme tekee vaikutuksen kuulijoihin. Fontit ja värimaailma ovat aina automaattisesti kohdallaan.

Word-asiakirjamallit

Wordissa voit luoda mm. tarjoukset, kirjeet ja muistiot helposti valmiiden asiakirjamallien avulla. Asettelu pysyy aina kohdallaan ja tietojen syöttö on suunniteltu mahdollisimman simppeliksi. Pitkissä asiakirjoissa on valmiina tyylikäs kansilehti, automaattinen sisällysluettelo ja pikatyylit, joilla muotoilu pysyy helposti yhtenäisenä.

Excel-laskentamallit

Toteutamme myös toiveidesi mukaiset Excel-mallit mm. seuraaviin tarkoituksiin: budjetti, tarjouslaskelma, työaikalaskuri, räätälöidyt kaaviot vuosikertomuksiin. Jätä laskukaavat Excel-pohjan huoleksi ja syötä itse vain muuttuvat tiedot! Myös Excel-mallit noudattavat yrityksen visuaalista ilmettä: logo, fontit, kaaviot ja väriteema.

Hyvin toteutetun Office-mallin hyödyt

  • Tyylikäs ja yhtenäinen visuaalinen ilme
  • Säästää aikaa ja hermoja
  • Helpottaa ohjelmien käyttöä
  • Ei vahingossa vanhojen tiedostojen päälle tallentamista

Mallien käyttöönottokoulutus

Office-mallien käyttöönoton yhteydessä voit tilata meiltä myös n. 2-4 tunnin mittaisen käyttöönottokoulutuksen. Koulutuksen avulla varmistat, että uusien mallien hyödyt ja ominaisuudet tulevat mahdollisimman sujuvasti kaikkien käyttöön.

ASIAKKAITA, JOTKA OVAT LUOTTANEET OFFICE-MALLIEN TUOTANNOSSA AMMATTITAITOOMME

Piuha IT-koulutus

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 46 123 46

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha / Verkkovaraani Oy
Vetehisenkuja 3 B 47
00530 Helsinki

Y-tunnus / VAT ID
1485890-5 / FI14858905

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook / LinkedIn

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Office-malleista

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Viestisi
reCAPTCHA is required.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×