Microsoft Office -oppimateriaalit

Kursseihin sisältyy Piuhan tuottama havainnollinen Office-oppimateriaali. Tarvittaessa voit tilata pelkän oppimateriaalipaketin yrityksesesi työntekijöille tai itseopiskeluun.

Excel-oppimateriaali (PDF)

Selkeä ja havainnollinen Excel-käsikirja kertoo Excelin tärkeimmät ominaisuudet: perusteet, laskukaavat, funktiot, kaaviot, taulukoiden käsittelyn ja edistyneempiä toiminontoja. Katso tästä esimerkkisivut ennen tilaamista.

PowerPoint-oppimateriaali (PDF)

PowerPoint-oppimateriaali avulla opit helposti PowerPointin keskeiset toiminnot: esitysten perusteet, diojen hallinnan, tekstikäsittely, kuvien lisäämisen ja muokkaamisen sekä mm. perustyylin (master) idean. Katso tästä esimerkkisivut ennen tilaamista.

Word, Outlook ja Access (PDF)

PDF-muotoiseen Office -materiaalipakettiin kuuluu myös seuraavien ohjelmien käsikirjat: Word, Outlook ja Access. Kaikista Microsoft Office -oppimateriaaleista on erikseen versiot 2007, 2010 ja 2013.

Microsoft Office -oppimateriaalipaketin tilaaminen

Tilaaminen yritykselle

Yrityksesi koko henkilöstö saa hintaan 495 € + alv 24% / 12 kk käyttöönsä koko sähköisen Microsoft Office -oppimateriaalipaketin (Excel, PowerPoint, Word, Outlook ja Access) ja siihen kuuluvat harjoitukset.

Tilaaminen yksityishenkilönä

Jos haluat tilata Microsoft Office -oppimateriaalipaketin yksityishenkilönä itseopiskelua varten, hinta on 49 € sis. alv 24% / 3kk.

Piuha IT-koulutus

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 46 123 46

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha / Verkkovaraani Oy
Vetehisenkuja 3 B 47
00530 Helsinki

Y-tunnus / VAT ID
1485890-5 / FI14858905

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook / LinkedIn

Ota yhteyttä ja tilaa Microsoft Office -oppimateriaalipaketti

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian! 

Viestisi
reCAPTCHA is required.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×