Excel-koulutus yrityksellesi räätälöitynä

Helppo tapa tehostaa tiimisi Excel-taitoja. Tulemme luoksesi pääkaupunkiseudulle tai tarvittaessa myös muualle Suomeen. Etätoteutuskin onnistuu.

Excel-koulutus räätälöity yritykselle - Excel-kurssi - Piuha IT-koulutus

Räätälöity Excel-koulutus

Suunnittelemme juuri teidän tiimillenne sopivan Excel-koulutuksen.

Räätälöity Excel-koulutus - Excel-kurssi - Piuha IT-koulutus

Koulutuksen räätälöinti

Koulutus voidaan räätälöidä teille sopivaksi muutamalla eri tavalla:

1. Voitte joko esittää valmiita toiveita koulutuksen sisällöille, tai
2. Voimme teettää ilmaisen lähtötasokartoituksen, jossa selvitämme osallistujien tämän hetkisen osaamisen, kehitystarpeet ja toiveet sisällöille.
3. Koulutus voidaan myös toteuttaa suoraan Excel-peruskurssin, Excel-jatkokurssin tai Excelin Pivot-kurssin ohjelman pohjalta.

Lähtötasokartoituksen avulla pystytään määrittämään osallistujien tämän hetkisen osaamisen ja suurimmat kehitystarpeet sekä toiveet koulutusten sisällölle. Pystymme valitsemaan oikeat aiheet koulutuspäiviin sekä tarpeen mukaan jakamaan osallistujat ryhmiin osaamistason mukaisesti.

Helpompaa ja tuloksellisempaa työntekoa

Excel-koulutuksen avulla säästätte aikaa, rahaa ja hermoja. Olemme tunnettuja asiantuntevasta ja selkeäsanaisesta koulutuksesta. Käytännönläheiset harjoitustehtävät ja osallistujien yksilöllinen huomiointi auttavat oppimisessa. Kurssilaiset saavat vinkkejä ja työkaluja arjen tehtäviin.

Asiakkailta saatua koulutuspalautetta

"Kurssin vetäjällä erittäin selkeä ulosanti. Hyvät järjestelyt ja käytännön harjoitustehtäviä oli riittävästi. Kaikista opetelluista asioista on hyötyä omissa työtehtävissäni."

– Palaute Excel-koulutuksestamme

"Kokonaisuutena kurssi oli todella hyvä, sisältäen hyviä neuvoja joilla pystyy merkittävästi nopeuttamaan ja helpottamaan esitysten tekoa. Tämä kurssi olisi pitänyt käydä jo 15 vuotta sitten!"

– Palaute PowerPoint-koulutuksestamme

"Todella onnistunut kurssi, sopivasti uutta ja sopivasti kertausta. Rauhallinen oppimisympäristö. Kiva ja rauhallinen vetäjä."

– Palaute Word-koulutuksestamme

Avoimet Excel-kurssit

Yrityksille räätälöityjen koulutusten lisäksi järjestämme 3-5 kertaa vuodessa kaikille avoimia Excel-kursseja.
Tutustu Excel-peruskurssiin ja Excel-jatkokurssiin.

Muut räätälöidyt Office-koulutukset

Excel-koulutusten lisäksi tarjoamme räätälöityjä koulutuksia myös muista Office-ohjelmista, mm. Word, Outlook, PowerPoint ja Teams.
Tutustu räätälöityihin Office-koulutuksiin.

Piuha IT-koulutus

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 46 123 46

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha / Verkkovaraani Oy
Vetehisenkuja 3 B 47
00530 Helsinki

Y-tunnus / VAT ID
1485890-5 / FI14858905

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook / LinkedIn

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: Excel-koulutus yrityksellesi

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Viestisi
reCAPTCHA is required.

Tutustu myös maksuttomaan Office-osaamiskartoitukseen

Jos tilaat koulutuksen meiltä, teetämme halutessasi laajan osaamiskartoituksen, jonka avulla pystymme suunnittelemaan koulutuksen juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Voit myös ilman koulutustilausta tehdä itse osaamiskartoituksen lataamalla sen alla olevasta painikkeesta. Näin voit ennakkoon selvittää henkilöstönne osaamista ja kehitystarpeita.

ASIAKKAITA, JOIDEN KANSSA MEILLÄ ON OLLUT ILO TYÖSKENNELLÄ

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×