Microsoft Office -koulutus yrityksellesi räätälöitynä

Helppo tapa tehostaa tiimisi Office-taitoja. Tulemme luoksesi pääkaupunkiseudulle tai tarvittaessa myös muualle Suomeen. Etätoteutuskin onnistuu.

Excel-koulutus

Excel-koulutuksen avulla säästätte aikaa, rahaa ja hermoja. Lähtötasokartoitus varmistaa kaikille oikean tasoisen Excel-koulutuksen.

PowerPoint-koulutus

PowerPoint-koulutuksen avulla teette vaikuttavia ja tyylikkäitä esityksiä entistä helpommin.

Word, Outlook, Teams ja Access

Räätälöimme Office-koulutuksen tiimisi eniten tarvitsemista ohjelmista ja ominaisuuksista, mm. Word, Outlook, Teams ja Access.

Helpompaa ja tuloksellisempaa työntekoa

Suunnittelemme juuri sinun tiimillesi sopivan Microsoft Office-koulutuksen. Ilmaisen lähtötasokartoituksen avulla saat käsityksen tiimisi Office-taidoista ja samalla voimme valita oikeat aiheet kullekin osallistujalle parhaan tasoryhmän.

 

Asiakkailta saatua koulutuspalautetta

"Kurssin vetäjällä erittäin selkeä ulosanti. Hyvät järjestelyt ja käytännön harjoitustehtäviä oli riittävästi. Kaikista opetelluista asioista on hyötyä omissa työtehtävissäni."

– Palaute Excel-koulutuksestamme

"Kokonaisuutena kurssi oli todella hyvä, sisältäen hyviä neuvoja joilla pystyy merkittävästi nopeuttamaan ja helpottamaan esitysten tekoa. Tämä kurssi olisi pitänyt käydä jo 15 vuotta sitten!"

– Palaute PowerPoint-koulutuksestamme

"Todella onnistunut kurssi, sopivasti uutta ja sopivasti kertausta. Rauhallinen oppimisympäristö. Kiva ja rauhallinen vetäjä."

– Palaute Word-koulutuksestamme

Piuha IT-koulutus

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 46 123 46

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha / Verkkovaraani Oy
Vetehisenkuja 3 B 47
00530 Helsinki

Y-tunnus / VAT ID
1485890-5 / FI14858905

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook / LinkedIn

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Office-koulutuksesta yrityksellesi

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian! 

Viestisi
reCAPTCHA is required.

Tutustu myös maksuttomaan osaamiskartoitukseen

Osaamiskartoituslomakkeemme avulla kartoitat henkilöstönne osaamisen ja kehitystarpeet

ASIAKKAITA, JOIDEN KANSSA MEILLÄ ON OLLUT ILO TYÖSKENNELLÄ

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×