Saapumisohje kurssille Innopoliin

Helposti julkisilla tai omalla autolla

Avoimet kurssit Innopolissa osoittessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Näytä Google Mapsissa

Huomioi, että Innopolissa on kolme kiinteistöä: Innopoli 1, 2 ja 3.

Kurssit järjestetään Innopoli 1:ssä, mikäli kurssivahvistuksessa ei ole muuta mainintaa.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Piuha IT-koulutus / Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy

Puhelin: 050 46 123 46
Sähköposti: info@piuha.fi

Julkisilla kulkuneuvoilla

Technopolis Innopoliin on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Esim. Kampista Helsingin keskustasta pääset paikalle metrolla n. 20 minuutissa. Alla kävelyreitti Otaniemen Aalto-yliopiston metropysäkiltä:

innopoli-kavely-metroasemalta-crop-800

Vaihtoehtoisesti voit tulla Innopolin edessä olevalle pysäkille myös busseilla 111, 550 ja 550. Kaikki aikataulut löydät reittioppaasta!

Omalla autolla

Heti Innopoli 1 & 2:n edessä on pysäköintialue, johon pääsee ajamaan vieraspysäköinnin opastuksen mukaan, ks. kuvan punainen nuoli:

saapumisohje-kurssille

Kurssilaiset voivat pyytää aulapalvelusta maksutta ulosajoon oikeuttavan poletin. Lisää pysäköintitilaa on Innopoli 3:n lähellä Maarinrannan hiekkaparkkialueella.

Kahvitarjoilut ja lounas

Kaikkiin avoimiin koko päivän kursseihin sisältyy aamukahvi ja iltapäiväkahvi koulutustilassa sekä lounas Innopoli 1:n ravintolassa n. klo 12.00–12.45.

Kannettavat tietokoneet

Kursseilla käytetään pääsääntöisesti omaa kannettavaa tietokonetta. Jos olet kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä varannut Piuhan lainakoneen, se toimitetaan sinulle koulutustilaan.

Langaton Internet-yhteys

Koulutustilassa on käytössä avoin langaton verkko TechnoWLAN.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×