SEO, Google Analytics ja Google Ads-kurssit

Paranna sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, hanki lisää asiakkaita ja mittaa tuloksia Google Analyticsilla

SEO & Google Analytics -kurssi

Paranna sivustosi hakukonenäkyvyyttä, hanki lisää asiakkaita ja opi analysoimaan liikennettä Google Analyticsilla. Hyödyllinen ja rahanarvoinen kurssi kaikille web-sivujen parissa työskenteleville.

Google Ads -tehokurssi (ent. Google AdWords)

Google Ads-tehokurssilla (ent. Google AdWords -kurssi) opit luomaan tarkkoja ja kustannustehokkaita Google Ads-kampanjoita. Valitse oikeat avainsanat, määrittele parhaiten toimivat kampanja-asetukset ja kirjoita tehokkaita Google Ads-mainoksia.

HTML & CSS -selviytymiskurssi

Opi olennaiset asiat HTML- ja CSS-kielistä yhdessä päivässä. Näillä perustaidoilla pystyt tarvittaessa muokkaamaan koodia muuan muassa hakukoneoptimoinnissa ja julkaisujärjestelmissä (esimerkiksi WordPress).

Google Analytics - Tehokas peruskurssi

Analytics peruskurssilla opit mittaamaan sivustosi tavoitteiden toteutumista, ymmärtämään keskeisiä mittareita sekä tutkimaan ja vertailemaan liikennettä. Kurssilla tutustutaan myös segmentointiin,  ongelmakohtien tunnistamiseen ja tulosten seurantaan.

Räätälöity SEM-koulutus yrityksesi tiloissa?

Tehokas tapa oppia hakukoneoptimointi (SEO), Google Analytics ja Google AdWords. Tilaa hakukonemarkkinoinnin asiantuntija luoksesi pitämään koulutus ja workshop!

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×