Yrityskohtainen hakukoneoptimointi-, Google Ads ja Google Analytics -koulutus

Helppo tapa tehostaa tiimisi taitoja hakukonemarkkinoinnissa ja web-analytiikassa. Tilaa asiantuntija luoksenne tai etäyhteyden päähän!

Hakukoneoptimointi (SEO)

Laita sivustosi hakukoneoptimointi kuntoon käytännönläheisellä workshop-koulutuksella! Yrityskohtainen SEO-koulutus on kustannustehokas tapa parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa ja hankkia lisää asiakkaita.

Google Analytics -koulutus

Löydä Google Analyticsista omalle yrityksellesi tärkeät kävijätiedot ja tulokset helposti. Google Analytics-koulutuksen avulla varmistat, että seuraat markkinoinnin kannalta oikeita tavoitteita ja teet raportoinnista jopa automaattista.

Google Ads-koulutus (ent. Google Adwords)

Google Ads-koulutuksen avulla opit perustamaan juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivan Ads-kampanjan. Opit myös itse ylläpitämään kampanjaa. Ilmainen tukijakso kurssin jälkeen, jolloin asiantuntijamme varmistaa kampanjan tehokkuuden.

Ota digitaalinen markkinointi ja hakukonenäkyvyys omiin käsiisi

Suunnittelemme juuri teidän tarpeisiinne sopivan digitaalisen markkinoinnin koulutuksen. Käytännönläheisen opastuksen avulla voit alkaa itse tekemään mm. sivuston hakukoneoptimointia, seurantaa ja Google Ads -mainontaa. Asiantuntijamme auttaa mm. oikeiden avainsanojen ja työkalujen löytämisessä sekä toimii kurssin jälkeen tukena, jotta parannukset varmasti tulevat käytäntöön asti.

Asiakkailta saatua koulutuspalautetta

"Kurssi antoi lisää itseluottamusta omaan työhön ja paljon vinkkejä sivuston kehittämiseen. Erittäin hyvät kurssimateriaalit laajasta aihepiiristä. Intensiivinen kurssi, jota voi lämpimästi suositella!”

– Palaute Hakukoneoptimointi & Google Analytics -koulutuksestamme

"Kurssi teki AdWords-mainonnan ymmärrettäväksi ja helpommin lähestyttäväksi. Informatiivinen ja selkeä kokonaisuus, sopiva tahti. Aineistopankki ja tukifoorumi ovat hyvä lisäbonus."

– Palaute Google AdWords -koulutuksestamme

Räätälöity Google Analytics -koulutus, SEO-koulutus, Google Ads -koulutus - Piuha IT-koulutus

Avoimet SEO ja Google Analytics -kurssit sekä Google Ads -kurssit

Yrityksille räätälöityjen koulutusten lisäksi järjestämme 3-5 kertaa vuodessa kaikille avoimia hakukoneoptimoinnin, Google Analyticsin ja Google Adsin kursseja.
Tutustu Hakukoneoptimointi & Google Analytics -kurssiin ja Google Ads -tehokurssiin.

Räätälöity Google Analytics -koulutus, SEO-koulutus, Google Ads -koulutus - Piuha IT-koulutus

Piuha IT-koulutus

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 46 123 46

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha / Verkkovaraani Oy
Vetehisenkuja 3 B 47
00530 Helsinki

Y-tunnus / VAT ID
1485890-5 / FI14858905

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook / LinkedIn

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta

Kerro lyhyesti, mistä kurssista olisit kiinnostunut, kuinka monta osallistujaa ja olisiko koulutus teidän luonanne vai meidän tiloissamme. Tarvittaessa myös etätoteutuksena.

Viestisi
reCAPTCHA is required.

ASIAKKAITA, JOIDEN KANSSA MEILLÄ ON OLLUT ILO TYÖSKENNELLÄ

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×