WordPress-kurssit

Tutustu WordPress-kursseihimme ja opi päivittämään sekä ylläpitämään WordPress-sivustoa ammattimaisesti

WordPress-kurssi sisällöntuottajalle

Opi päivittämään WordPress-sivustoa ja julkaisemaan hakukoneoptimoitua sisältöä. Sisällöntuottajan kurssilla opit lisäämään WordPress-sivustolle mm. tekstiä, kuvia, videoita ja liitetiedostoja.

WordPress-kurssi ylläpitäjälle

WordPress-ylläpitäjän kurssilla opit hallinnoimaan WordPress-sivustoa ammattimaisesti ja tietoturvallisesti. Päivän kurssi käy läpi mm. WordPressin asentamisen, tietoturvan ja tärkeimmät lisäosat.

WordPress & Woocommerce -verkkokauppakurssi

Opi perustamaan oma WordPress-verkkokauppa suositulla ja ilmaisella WooCommerce-lisäosalla. Päivän tehokurssi käy läpi mm. kaupan perustamisen, hallinnan, maksutavat ja markkinoinnin.

Lehden taitto WordPressillä

 

Uudella Nopea.media -lisäosalla painetun lehden taitto WordPress-sisällöstä onnistuu helposti ja vaivattomasti. Tule kurssille ja tee sisällöstäsi myös painolehti!

Räätälöity WordPess-kurssi yrityksesi tiloissa?

Tehokas tapa oppia WordPressin käyttö oman yrityksen sivuston päivittämisessä ja ylläpidossa. Älä tuhlaa aikaa turhaan näpertelyyn, vaan tilaa WordPress-asiantuntija luoksesi!

Tilaa Piuhan kurssikirje

Haluatko tiedon uusista kursseista suoraan sähköpostiisi? Tilaamalla Piuhan kurssikirjeen saat tietoa uusista kursseista 2-4 kertaa vuodessa.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×