WordPress-kurssit

Tutustu WordPress-kurssi valikoimaamme ja opi päivittämään sekä ylläpitämään WordPress-sivustoa ammattimaisesti

WordPress-kurssi sisällöntuottajalle

WordPress-kurssi, jolla opit päivittämään WordPress-sivustoa ja julkaisemaan siellä hakukoneoptimoitua sisältöä. Sisällöntuottajan kurssilla opit lisäämään WordPress-sivustolle mm. tekstiä, kuvia, videoita ja liitetiedostoja. Tutustu yhden päivän koulutukseemme!

WordPress-kurssi ylläpitäjälle

WordPress-ylläpitäjän kurssilla opit hallinnoimaan WordPress-sivustoa ammattimaisesti ja tietoturvallisesti. Kurssilla käydään läpi mm. WordPressin asentaminen, sivuston tietoturva ja tärkeimmät lisäosat. Tutustu yhden päivän koulutukseemme!

WordPress & WooCommerce -verkkokauppakurssi

Opi perustamaan oma WordPress-verkkokauppa suositulla ja ilmaisella WooCommerce-lisäosalla. Päivän tehokurssi käy läpi mm. kaupan perustamisen, hallinnan, maksutavat ja markkinoinnin. Tutustu koulutukseen!

Lehden taitto WordPressillä


Uudella Nopea.media-lisäosalla painetun lehden taitto WordPress-sisällöstä kuten blogiartikkeleista onnistuu helposti ja vaivattomasti. Puolen päivän koulutuksessa näet, miten sisältöä syntyy samalla vaivalla verkkoon ja painoon. Tule kurssille ja tee sisällöstäsi painolehti!

Räätälöity WordPess-kurssi yrityksellesi?

Tehokas tapa oppia WordPressin käyttö oman yrityksen sivuston päivittämisessä ja ylläpidossa. Älä tuhlaa aikaa turhaan näpertelyyn, vaan tilaa WordPress-asiantuntija luoksesi tai etäyhteyden päähän!

WordPress-koulutus: osallistujien palautteita

"Kurssi oli todella laaja-alainen. Yhdessä päivässä käytiin läpi hirmuinen määrä asioita. Kouluttaja oli hyvä, sopivan rento ja asiantuntemus huippuluokkaa! Päivä innosti WP:n pariin ja tuli halu tehdä sivut omaan käyttöön, työpaikan sivujen rakentamisen lisäksi."

"Pieni kurssikoko, hyvä etenemistahti ja paljon esimerkkejä oikeasta maailmasta. Kattava sisältö ja hyvä aikataulutus. Koko ajan tehtiin itse, jolloin asiat jäävät paremmin mieleen. Todella hyödyllinen kurssi!"

"Parasta kurssilla oli kouluttajan asiantuntemus ja rauhallinen opetustapa. Asiat opittiin itse tekemällä ja käytännön esimerkkien kautta."

Miksi Piuhan WordPress-koulutus?

Piuhan WordPress-koulutuksissa opit yhdessä mukavassa ja tehokkaassa kurssipäivässä kaikki tärkeimmät asiat WordPressin haltuun ottamiseksi. Kurssin aiheen mukaan pystyt koulutuspäivän jälkeen itsenäisesti päivittämään ja muokkaamaan sivuja, huolehtimaan sivujen ylläpidosta turvallisesti tai rakentamaan ja päivittämään WooCommerce-verkkokauppaa.

Kurssejamme on kiitelty käytännönläheisyydestä sekä harjoitustehtävistä, joilla pääset hyödyntämään kurssin oppeja heti käytännössä. Kouluttajillamme on vuosien kokemus ja valtava tietovarasto, joista he jakavat parhaat vinkit ja opit WordPressin haltuunottoon aina osallistujien lähtötason huomioiden. Kurssien ryhmäkoot ovat pienet, joten tilaa jää osallistujien kysymyksille ja henkilökohtaiselle ohjaukselle.

Lähikurssit pidetään Espoon Innopolin viihtyisissä tiloissa ja niihin kuuluvat maittavat lounas- ja kahvitarjoilut. Tervetuloa mukaan oppimaan!

WordPress-kurssi / Piuha IT-koulutus

WordPress-koulutus osaamisen vahvistamiseksi

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Tilastojen mukaan WordPressiä käyttää 65 % niistä sivuista, joiden sisällönhallintajärjestelmä on tiedossa. Se taipuu niin pieniin kuin suuriin sivustoihin ja eri käyttötarkoituksiin liiketoiminnan luonteesta tai toimialasta riippumatta.

Piuhan WordPress-kursseilla kehität osaamistasi asiantuntevan opettajamme ja käytännön harjoitusten avulla. Oli roolisi sitten verkkosivujen ylläpitäjä, sisällöntuottaja tai muu markkinoinnista tai IT:stä vastaava, tarjoaa WordPress-kurssi eväät alustan haltuunottoon.

Yrityskohtaisilla kursseilla suunnittelemme koulutuksen juuri teidän tiimillenne sopivasti. Kaikilla kursseilla voidaan käydä läpi juuri teidän sivustoonne liittyviä kysymyksiä. Laadukkaat kotisivut yritykselle -koulutuksessa sivut pystytetään yhden tehokkaan kurssipäivän aikana.

Tervetuloa mukaan oppimaan!

WordPress-kurssi / Piuha IT-koulutus

Kotisivut yritykselle WordPess-kurssi

Laadukkaat kotisivut yritykselle -koulutuksessa teet yhdessä asiantuntijamme avulla kotisivut organisaatiolle tai projektille yhden kurssipäivän aikana! Koulutuksen kesto on sivuston halutusta laajuudesta riippuen 2–4 tuntia.

Tilaa Piuhan kurssikirje

Haluatko tiedon uusista kursseista suoraan sähköpostiisi? Tilaamalla Piuhan kurssikirjeen saat tietoa uusista kursseista 2-4 kertaa vuodessa.

Kaikkiin avoimiin ja yrityskohtaisiin WordPress-kursseihimme sisältyy pääsyoikeus laajaan oppimateriaalien tietopankkiin.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×