WordPress-kurssit

Tutustu WordPress-kursseihimme ja opi päivittämään sekä ylläpitämään WordPress-sivustoa ammattimaisesti

WordPress-kurssi sisällöntuottajalle

Opi päivittämään WordPress-sivustoa ja julkaisemaan siellä hakukoneoptimoitua sisältöä. Sisällöntuottajan kurssilla opit lisäämään WordPress-sivustolle mm. tekstiä, kuvia, videoita ja liitetiedostoja. Tutustu yhden päivän koulutukseemme!

WordPress-kurssi ylläpitäjälle

WordPress-ylläpitäjän kurssilla opit hallinnoimaan WordPress-sivustoa ammattimaisesti ja tietoturvallisesti. Kurssilla käydään läpi mm. WordPressin asentaminen, sivuston tietoturva ja tärkeimmät lisäosat. Tutustu yhden päivän koulutukseemme!

WordPress & WooCommerce -verkkokauppakurssi

Opi perustamaan oma WordPress-verkkokauppa suositulla ja ilmaisella WooCommerce-lisäosalla. Päivän tehokurssi käy läpi mm. kaupan perustamisen, hallinnan, maksutavat ja markkinoinnin. Tutustu koulutukseen!

Lehden taitto WordPressillä


Uudella Nopea.media-lisäosalla painetun lehden taitto WordPress-sisällöstä kuten blogiartikkeleista onnistuu helposti ja vaivattomasti. Puolen päivän koulutuksessa näet, miten sisältöä syntyy samalla vaivalla verkkoon ja painoon. Tule kurssille ja tee sisällöstäsi painolehti!

Räätälöity WordPess-kurssi yrityksesi tiloissa?

Tehokas tapa oppia WordPressin käyttö oman yrityksen sivuston päivittämisessä ja ylläpidossa. Älä tuhlaa aikaa turhaan näpertelyyn, vaan tilaa WordPress-asiantuntija luoksesi!

Tilaa Piuhan kurssikirje

Haluatko tiedon uusista kursseista suoraan sähköpostiisi? Tilaamalla Piuhan kurssikirjeen saat tietoa uusista kursseista 2-4 kertaa vuodessa.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×