Räätälöity WordPress-koulutus yrityksellesi

Tehokas tapa oppia oman yrityksesi WordPress-sivuston päivittäminen ja ylläpito

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto WordPressillä

Julkaise hakukoneoptimoitua sisältöä helposti ja ammattimaisesti WordPressillä. Lisää kuvat, tekstit, videot ja liitetiedostot hallitusti.

WordPress-sivujen ja ulkoasun vapaa muokkaus

Muokkaa ja kokeile uusia ulkoasuja helposti ilman koodausta tai webmasterin tukea. Luo haluamasi asettelu ja käyttää sisältöjä uudelleen modulaarisesti.

WordPress-sivuston ylläpito tietoturvallisesti

Opi ylläpitämään WordPress-sivustoa ja paranna sivuston tietoturvaa. Valitse parhaat lisäosat mm. varmuuskopiointiin ja lomakkeisiin.

Päivitä ja ylläpidä WordPress-sivustoa ammattimaisesti

Sunnittelemme juuri sinun tiimillesi ja WordPress-sivustollesi sopivan koulutuksen. Osallistujat oppivat parhaat ja tietoturvalliset tavat menestyvän WordPress-sivuston ylläpitoon. WordPress-asiantuntijamme auttaa ratkaisemaan ongelmat, ja tutustutte sivuston päivittämiseen ja ylläpitoon käytännönläheisesti ja perusteellisesti.

Asiakkailta saatua koulutuspalautetta

"Parasta kurssilla oli kouluttajan asiantuntemus ja rauhallinen opetustapa. Asiat opittiin itse tekemällä ja käytännön esimerkkien kautta."

– Palaute WordPress-kurssiltamme

"Pieni kurssikoko, hyvä etenemistahti ja paljon esimerkkejä oikeasta maailmasta. Kattava sisältö ja hyvä aikataulutus. Koko ajan tehtiin itse, jolloin asiat jäävät paremmin mieleen. Todella hyödyllinen kurssi!"

– Palaute WordPress-kurssiltamme

"Parasta kurssilla oli toimivan verkkokaupan perustaminen ja yhdessä tekeminen. Pieni ryhmäkoko ja keskusteleva ilmapiiri.  Asioita käsiteltiin kattavasti ja selkeästi. Hyvä verkko-oppimateriaali!"

– Palaute WordPress-kurssiltamme

Piuha IT-koulutus

Sähköposti: info@piuha.fi
Puhelin: 050 46 123 46

 

Avoimet kurssit osoitteessa:

Technopolis Innopoli 1
Tekniikantie 12, Espoo

Postiosoite

Piuha / Verkkovaraani Oy
Vetehisenkuja 3 B 47
00530 Helsinki

Y-tunnus / VAT ID
1485890-5 / FI14858905

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook / LinkedIn

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous WordPress-koulutuksesta yrityksellesi

Kerro lyhyesti, mistä kurssista olisit kiinnostunut, kuinka monta osallistujaa ja olisiko koulutus teidän luonanne vai meidän tiloissamme. Tarvittaessa myös etätoteutuksena.

Viestisi
reCAPTCHA is required.

ASIAKKAITA, JOIDEN KANSSA MEILLÄ ON OLLUT ILO TYÖSKENNELLÄ

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×