Saavutettavuuskoulutus yritykselle

Opi huomioimaan saavutettavuus verkkosivuilla ja tuottamaan sisältöä saavutettavasti

 • Mitä saavutettavuus tarkoittaa
 • Mitä ovat digipalvelulain saavutettavuusvaatimukset ja mitä toimijoita ja sisältöjä saavutettavuusvaatimukset koskevat
 • Saavutettavuusdirektiivi WCAG 2.1 kolme tasoa: A, AA ja AAA
 • Saavutettavuusvaatimukset eriteltynä
  • Visuaaliset
  • Rakenteelliset
  • Tekniset
  • Sisällölliset
 • Sivuston käyttö näppäimistöllä ja ruudunlukijalla
 • Värikontrastit ja sisällön erottuminen
 • Saavutettavat valikot
 • Saavutettavat lomakkeet
 • Yleisimpiä saavutettavuuspuutteita (mm. otsikkotasot, vaihtoehtoiset tekstit, kuvaavat tekstit)
 • Saavutettavuustestauksen työkalut

Kurssille osallistujat saavat 6 kk käyttöoikeuden laajaan oppimateriaalitietokantaamme, johon sisältyy myös 1 kk sähköpostituki.

Kenelle: Henkilöille, jotka haluavat oppia huomioimaan WCAG:n uusimman standardin mukaisen saavutettavuuden verkkosivujen suunnittelussa ja sisällöntuotannossa (esim. verkkoviestinnän ja -markkinoinnin tekijät, graafiset suunnittelijat, front-end ja back-end suunnittelijat). Aloittelijoille tai jo jonkun verran saavutettavuuteen tutustuneille.

Kesto: 1 päivä / puoli päivää
Paikka: Asiakkaan luona / Innopoli, Espoo / etätoteutus

Järjestämme saavutettavuuskoulutukset asiakaskohtaisesti räätälöitynä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous saavutettavuuskoulutuksesta yrityksellesi oheisella lomakkeella!

Lisätiedot: Jesse Kivialho, p. 050 46 123 46 / info@piuha.fi

Tutustu koulutuksen turvallisuusohjeisiin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta saavutettavuuskoulutuksesta yrityksellesi

Kerro lyhyesti, mistä kurssista olisit kiinnostunut, kuinka monta osallistujaa ja olisiko koulutus teidän luonanne, etänä vai meidän tiloissamme.

Viestisi
reCAPTCHA is required.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Tilaa myös saavutettavuuspalvelut

Olemme yksi Suomen johtavia saavutettavuusasiantuntijoita ja toteutamme niin WCAG:n 2.1 standardin mukaisesti saavutettavat verkkosivut kuin olemassa olevien sivujen saavutettavuusauditoinnit. Tilaa kauttamme palvelut avaimet käteen -periaatteella:

Saavutettavuuskoulutuksen sisältö

Räätälöimme koulutuksen yrityksenne toiveiden ja tarpeen mukaan. Ohjelmassa voidaan painottaa esimerkiksi sisällöntuottajalle tärkeitä saavutettavuudessa huomioitavia asioita tai teknisempiä koodiin ja verkkosivun rakenteeseen liittyviä saavutettavuusasioita. Päivä rakentuu teidän verkkosivujenne saavutettavuuden ympärille.

Tilaa räätälöity saavutettavuuskoulutus yrityksellesi

Koulutuksen avulla varmistat, että pystytte huomioimaan WCAG:n uusimman standardin mukaisen, lain edellyttämän saavutettavuuden sivuillanne entistä paremmin. Vaikka laki ei teitä velvoittaisikaan, saavutettavuus parantaa käyttäjäkokemusta kaikilla kävijäryhmillä. Saavutettavalla käyttäjäkokemuksella huomioitte kaikki verkkosivukävijät ja palvelette heitä entistä paremmin.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×