WordPress-kurssit

Tutustu WordPress-kurssi valikoimaamme ja opi päivittämään sekä ylläpitämään WordPress-sivustoa ammattimaisesti

WordPress-kurssi sisällöntuottajalle

WordPress-kurssi, jolla opit päivittämään WordPress-sivustoa ja julkaisemaan siellä hakukoneoptimoitua sisältöä. Sisällöntuottajan kurssilla opit lisäämään WordPress-sivustolle mm. tekstiä, kuvia, videoita ja liitetiedostoja. Tutustu yhden päivän koulutukseemme!

WordPress-kurssi ylläpitäjälle

WordPress-ylläpitäjän kurssilla opit hallinnoimaan WordPress-sivustoa ammattimaisesti ja tietoturvallisesti. Kurssilla käydään läpi mm. WordPressin asentaminen, sivuston tietoturva ja tärkeimmät lisäosat. Tutustu yhden päivän koulutukseemme!

WordPress & WooCommerce -verkkokauppakurssi

Opi perustamaan oma WordPress-verkkokauppa suositulla ja ilmaisella WooCommerce-lisäosalla. Päivän tehokurssi käy läpi mm. kaupan perustamisen, hallinnan, maksutavat ja markkinoinnin. Tutustu koulutukseen!

Lehden taitto WordPressillä


Uudella Nopea.media-lisäosalla painetun lehden taitto WordPress-sisällöstä kuten blogiartikkeleista onnistuu helposti ja vaivattomasti. Puolen päivän koulutuksessa näet, miten sisältöä syntyy samalla vaivalla verkkoon ja painoon. Tule kurssille ja tee sisällöstäsi painolehti!

Räätälöity WordPess-kurssi yrityksellesi?

Tehokas tapa oppia WordPressin käyttö oman yrityksen sivuston päivittämisessä ja ylläpidossa. Älä tuhlaa aikaa turhaan näpertelyyn, vaan tilaa WordPress-asiantuntija luoksesi tai etäyhteyden päähän!

Kotisivut yritykselle WordPess-kurssi

Laadukkaat kotisivut yritykselle -koulutuksessa teet yhdessä asiantuntijamme avulla kotisivut organisaatiolle tai projektille yhden kurssipäivän aikana! Koulutuksen kesto on sivuston halutusta laajuudesta riippuen 2–4 tuntia.

WordPress-kurssi / Piuha IT-koulutus

WordPress-koulutus osaamisen vahvistamiseksi

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Tilastojen mukaan WordPressiä käyttää 65 % niistä sivuista, joiden sisällönhallintajärjestelmä on tiedossa. Se taipuu niin pieniin kuin suuriin sivustoihin ja eri käyttötarkoituksiin liiketoiminnan luonteesta tai toimialasta riippumatta.

Piuhan WordPress-kursseilla kehität osaamistasi asiantuntevan opettajamme ja käytännön harjoitusten avulla. Oli roolisi sitten verkkosivujen ylläpitäjä, sisällöntuottaja tai muu markkinoinnista tai IT:stä vastaava, tarjoaa WordPress-kurssi eväät alustan haltuunottoon.

Yrityskohtaisilla kursseilla suunnittelemme koulutuksen juuri teidän tiimillenne sopivasti. Kaikilla kursseilla voidaan käydä läpi juuri teidän sivustoonne liittyviä kysymyksiä. Laadukkaat kotisivut yritykselle -koulutuksessa sivut pystytetään yhden tehokkaan kurssipäivän aikana.

Tervetuloa mukaan oppimaan!

WordPress-kurssi / Piuha IT-koulutus

Tilaa Piuhan kurssikirje

Haluatko tiedon uusista kursseista suoraan sähköpostiisi? Tilaamalla Piuhan kurssikirjeen saat tietoa uusista kursseista 2-4 kertaa vuodessa.

Kaikkiin avoimiin ja yrityskohtaisiin WordPress-kursseihimme sisältyy pääsyoikeus laajaan oppimateriaalien tietopankkiin.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×