Piuha IT-koulutus

Tietoa yrityksestä ja kouluttajista

Käytännönläheistä ja selkeäsanaista IT-koulutusta

Piuha on järjestänyt IT-koulutuksia pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 alkaen. Järjestämme avoimet kurssit Espoon Innopolissa, mutta yrityskohtaiset koulutukset voidaan toteuttaa ympäri Suomea asiakkaan luona.

Alusta alkaen pyrkimyksemme on ollut järjestää laadukasta ja käytännönläheistä IT-koulutusta. Korostamme mahdollisimman selkeäsanaista opetusta ja tekemällä oppimista. Pyrimme järjestämään kurssin opetuksen ja olosuhteet sellaisiksi, että opetuksessa vallitsee kannustava ja innostunut ilmapiiri.

Tärkeimmät koulutusalueemme ovat Microsoft Office -ohjelmistot, WordPress-julkaisujärjestelmä sekä hakukonemarkkinointi. Kaikilla kouluttajillamme on vankka kokemus kouluttamistaan työkaluista sekä innostunut asenne jakaa osaamistaan eteenpäin.

Tutustu koulutusreferensseihimme!

 

Piuha on osa moderneja verkkopalveluita kehittävää Verkkovaraania, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut (mm. kotisivut yritykselle, yritysilmeet, verkkokaupat ja digitaalinen markkinointi) asiakkailleen kaikissa verkkoliiketoimintaan liittyvissä tarpeissa.

 

Kouluttajamme

Jaana Moilanen

IT-kouluttaja

Koulutusaiheet: Digitaalinen markkinointi ja sisällöntuotanto, sosiaalinen media, Google Ads (ent. Google AdWords), Google Analytics, WordPress
ja PowerPoint.

Digitaalisen markkinoinnin moniosaaja Jaana liittyi Piuhan koulutustiimiin vuonna 2016. Jaana hallitsee visuaalisen toteutuksen lisäksi myös modernit markkinointityökalut. Jaanalla on myös Google Ads ja Analytics -sertifioinnit.

Jonas Alam

IT-kouluttaja

Koulutusaiheet: Microsoft Office -tuotteet: mm. Excel, Word ja PowerPoint

Kari Juvonen

IT-kouluttaja

Koulutusaiheet: Microsoft Office -tuotteet: mm. Excel, Word ja PowerPoint

Terhi Laakso

IT-kouluttaja 

Koulutusaiheet: Digitaalinen markkinointi ja sisällöntuotanto, sosiaalinen media, hakukoneoptimointi (SEO), Google Analytics ja Google Ads (ent. Google AdWords).

Heli Aarnio

IT-kouluttaja 

Koulutusaiheet: Digitaalinen markkinointi, markkinoinnin automaatio ja sisällöntuotanto, sosiaalinen media, hakukoneoptimointi (SEO), Google Analytics ja Google Ads (ent. Google AdWords) sekä WordPress-verkkosivustot.

Antti Koskinen

IT-kouluttaja 

Koulutusaiheet: WordPress-verkkosivustot, sisällöntuotanto ja ylläpito sekä WooCommerce-verkkokaupat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×