Piuha IT-koulutus

Tietoa yrityksestä ja kouluttajista

Käytännönläheistä ja selkeäsanaista IT-koulutusta

Piuha on järjestänyt IT-koulutuksia pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 alkaen. Järjestämme avoimet kurssit Espoon Innopolissa, mutta yrityskohtaiset koulutukset voidaan toteuttaa ympäri Suomea asiakkaan luona.

Alusta alkaen pyrkimyksemme on ollut järjestää laadukasta ja käytännönläheistä IT-koulutusta. Korostamme mahdollisimman selkeäsanaista opetusta ja tekemällä oppimista. Pyrimme järjestämään kurssin opetuksen ja olosuhteet sellaisiksi, että opetuksessa vallitsee kannustava ja innostunut ilmapiiri.

Tärkeimmät koulutusalueemme ovat Microsoft Office -ohjelmistot, WordPress-julkaisujärjestelmä sekä hakukonemarkkinointi. Kaikilla kouluttajillamme on vankka kokemus kouluttamistaan työkaluista sekä innostunut asenne jakaa osaamistaan eteenpäin.

Tutustu koulutusreferensseihimme!

 

Piuha on osa moderneja verkkopalveluita kehittävää Verkkovaraania, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut (mm. kotisivut yritykselle, yritysilmeet, verkkokaupat ja digitaalinen markkinointi) asiakkailleen kaikissa verkkoliiketoimintaan liittyvissä tarpeissa.

 

Kouluttajamme

Terhi Laakso

IT-kouluttaja 

Koulutusaiheet: Digitaalinen markkinointi ja sisällöntuotanto, sosiaalinen media, hakukoneoptimointi (SEO), Google Analytics ja Google Ads (ent. Google AdWords).

Jesse Kivialho

IT-kouluttaja 

Koulutusaiheet: WordPress-verkkosivustot, digitaalinen markkinointi, hakukoneoptimointi (SEO), Google Analytics ja Google Ads (ent. Google AdWords).

Ilkka Olander

IT-kouluttaja 

Koulutusaiheet: WordPress-verkkosivustot, sisällöntuotanto ja ylläpito.

Useita Office-kouluttajia

IT-kouluttajat

Koulutusaiheet: Microsoft Office -tuotteet: mm. Excel, Word, PowerPoint ja Teams

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×