Piuha Works Oy

Tietoa yrityksestä ja kouluttajista

Käytännönläheistä ja selkeäsanaista IT-koulutusta

Piuha Works Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva tietotekniikan koulutusyritys, joka on järjestänyt IT-koulutuksia vuodesta 2004 alkaen – ensin toiminimenä ja vuodesta 2010 alkaen osakeyhtiömuotoisena.

Järjestämme avoimet kurssit Espoon Innopolissa, mutta yrityskohtaiset koulutukset voidaan toteuttaa ympäri Suomea asiakkaan luona.

Alusta alkaen pyrkimyksemme on ollut järjestää laadukasta ja käytännönläheistä IT-koulutusta. Korostamme mahdollisimman selkeäsanaista opetusta ja tekemällä oppimista. Pyrimme järjestämään kurssin opetuksen ja olosuhteet sellaisiksi, että opetuksessa vallitsee kannustava ja innostunut ilmapiiri.

Tärkeimmät koulutusalueemme ovat Microsoft Office -ohjelmistot, WordPress-julkaisujärjestelmä sekä hakukonemarkkinointi. Kaikilla kouluttajillamme on vankka kokemus kouluttamistaan työkaluista sekä innostunut asenne jakaa osaamistaan eteenpäin.

Vuonna 2016 Piuhan koulutustiimin liittyi 4 uutta Excelin ja digitaalisen markkinoinnnin asiantuntijaa.

Tutustu koulutusreferensseihimme!

Kouluttajamme

Iisakki Pirilä

IT-kouluttaja, toimitusjohtaja

Koulutusaiheet: Microsoft Office -tuotteet: Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Access sekä hakukonemarkkinointi: hakukoneoptimointi ja Google AdWords -mainonta.

Iisakki on toiminut Piuhan Microsoft Office -kouluttajana ja kurssisuunnittelijana alusta alkaen. Vuodesta 2009 alkaen Iisakki on kouluttanut myös mm. hakukoneoptimointia ja Google AdWords -markkinointia.

Ilkka Mäkinen

IT-kouluttaja

Koulutusaiheet: Microsoft Office -tuotteet: mm. Excel, Word ja PowerPoint sekä WordPress-verkkosivustot ja konversio-optimointi

Ilkka on toiminut Piuhan kouluttajana vuodesta 2011 lähtien ja saanut erinomaista palautetta mm. rauhallisesta ja kärsivällisestä opetustavasta. Ilkalla on laaja kokemus WordPress-verkkosivustojen toteuttamisesta.

Jaana Moilanen

IT-kouluttaja

Koulutusaiheet: Digitaalinen markkinointi ja sisällöntuotanto, sosiaalinen media, Google AdWords, Google Analytics, WordPress
ja PowerPoint.

Digitaalisen markkinoinnin moniosaaja Jaana liittyi Piuhan koulutustiimiin vuonna 2016. Jaana hallitsee visuaalisen toteutuksen lisäksi myös modernit markkinointityökalut. Jaanalla on myös Google AdWords ja Analytics -sertifioinnit.

Excel-kouluttajat

Jonas Alam, Kari Juvonen ja Olli Takala.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×