Covid-19 info - Opetus keväällä 2021

Piuha IT-koulutus / Verkkovaraani Oy

Turvallisesti oppimaan

Piuha järjestää IT-koulutusta THL:n tämänhetkisten (5.8.2021) suositusten mukaan joko etäopetuksena tai lähiopetuksena max 10 hlön ryhmille.

Tiedotamme toteutustavasta kurssikohtaisesti sekä digitaalisissa kanavissamme.

Etäkurssit toteutamme Microsoft Teams tai Google Meet -alustalla.

Olemme saaneet hyvää palautetta pitämistämme etäkoulutuksista, joita olemme toteuttaneet niin yrityksille kuin avoimina kursseina.

Kun ryhmäkoko on riittävän pieni, myös etäkurssilla on helppo ylläpitää vuorovaikutteisuutta ja saada henkilökohtaista ohjausta.

Lähikoulutus

Lähiopetusta järjestämme tällä hetkellä max 10 hengen ryhmille (max 9 osallistujaa + kouluttaja).

Lähikoulutuksissa noudatamme terveysviranomaisten suosituksia koronavirukselta suojautumisessa ja pyrimme varmistamaan turvalliset olosuhteet yhdessä koulutukseen osallistujien kanssa:

  • Opetusta annetaan pienryhmissä (max 10 henkeä tilassa)
  • Innopolin koulutus- ja WC-tiloissa tehdään tehosiivousta ja käsidesiä on hyvin saatavilla
  • Koulutustila täytetään enintään puolilleen, jolloin 2 m turvavälit on helppo säilyttää
  • Aamu- ja iltapäivätarjoilut toteutetaan koulutustilassa – lounasravintolassa käytössä on ryhmälle oma sali
  • Maskin käyttö koulutuksen aikana on suositeltavaa.

Ethän tule oireisena koulutukseen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×