Covid-19 info - Opetus vuonna 2023

Piuha IT-koulutus / Verkkovaraani Oy

Turvallisesti oppimaan

Piuha järjestää IT-koulutusta THL:n tämänhetkisten (5.1.2023) suositusten mukaan niin lähi- kuin etäopetuksena.

Tarjoamme pienryhmäopetusta, jossa ryhmäkoot ovat lähikursseilla enintään 10 henkilöä, useimmiten 3-4 henkilöä.

Yleisötilaisuuksia koskevat kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet pääkaupunkiseudulla 14.2.2022. Kiinnitämme kuitenkin huomiota tartuntatautilain yleisiin hygieniavaatimuksiin parantaaksemme koulutusten terveysturvallisuutta. Huolehdimme siis hygieniasta, tilojen väljyydestä ja puhtaudesta.

Ethän tule oireisena koulutukseen!

Lähikoulutus

Lähiopetusta järjestämme pienryhmissä (max 10 henkilöä tilassa). Noudatamme terveysviranomaisten suosituksia koronavirukselta suojautumisessa ja pyrimme varmistamaan turvalliset olosuhteet yhdessä koulutukseen osallistujien kanssa:

  • Opetusta annetaan pienryhmissä
  • Innopolin koulutus- ja WC-tiloissa tehdään tehosiivousta ja käsidesiä on hyvin saatavilla
  • Koulutustila täytetään enintään puolilleen, jolloin 2 m turvavälit on helppo säilyttää
  • Aamu- ja iltapäivätarjoilut toteutetaan koulutustilassa

Etäkurssit

Etäkurssit toteutamme Microsoft Teams tai Google Meet -alustalla.

Olemme saaneet hyvää palautetta pitämistämme etäkoulutuksista, joita olemme toteuttaneet niin yrityksille kuin avoimina kursseina.

Kun ryhmäkoko on riittävän pieni, myös etäkurssilla on helppo ylläpitää vuorovaikutteisuutta ja saada henkilökohtaista ohjausta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×