Tee maksuton Microsoft Office -osaamiskartoitus

Word, Excel, PowerPoint, Outlook

Kartoita henkilöstönne osaaminen helposti

Tämä maksuton kyselylomake on suunnattu organisaatioille, jotka haluavat selvittää henkilöstönsä Microsoft Office -osaamisen nykytilan ja mahdolliset kehitystarpeet. Lomake on Piuhan laatima ja vastaa kartoituksia, joita hyödynnämme yrityksille räätälöityjen koulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lataa maksuton Microsoft Office -osaamiskartoitus käyttöösi

Syötä tietosi, niin lähetämme osaamiskartoituslomakkeen sinulle sähköpostiisi.

reCAPTCHA is required.

Osaamiskartoitus - Piuha IT-koulutus

Osaamis- eli lähtötasokartoitus auttaa teitä hahmottamaan

Mitkä osaamisalueet henkilöstöllänne ovat jo hallussa

Mitä osaamista tulisi vielä kehittää

Mitä koulutustarpeita mahdollisesti on ja miten ne kannattaa suunnitella

Osaamiskartoitus - Piuha IT-koulutus

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×