Avoimet työpaikat

Piuha Works Oy

Etsimme innostuneita ja innostavia IT-kouluttajia

Tilanne 10.1.2017: Tällä hetkellä emme aktiivisesti hae uusia kouluttajia.

Microsoft Excel -kouluttaja

Oletko taitava Excelin käyttäjä ja haluat myös jakaa osaamistasi muille? Etsimme osa-aikaista Excel-kouluttajaa järjestämillemme Excel-kursseille.

Tärkeintä työssä on rauhallisuus ja taito opettaa Exceliä selkeäsanaisesti ja käytännönläheisesti. Haluat jatkuvasti kehittyä kouluttajana ja opiskelet tarvittaessa nopeasti uusia ominaisuuksia.

Perehdytämme kouluttajan huolellisesti aiheeseen ja koulutustapaan. Tarjoamme myös työkalut, valmiit materiaalit ja harjoitustehtävät. Parhaassa tapauksessa osaat myös itse luoda lisää selkeitä koulutusmateriaaleja ja hyviä harjoitustehtäviä.

Koulutukset järjestetään suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulutusten kesto on tyypillisesti noin 1 päivä kerrallaan.

Työ sopii hyvin esim. tietotekniikasta kiinnostuneelle freelancer-kouluttajalle, joko aloittelevalle tai kokeneemmalle.

Eduksi katsotaan muiden Microsoft Office -tuotteiden tuntemus: mm. Word, PowerPoint ja Outlook.

Lisätietoja antaa:

Iisakki Pirilä
puh. 050 348 5779
iisakki@piuha.fi

 

Meillä on töitä myös seuraavien aiheiden osa-aikaisille kouluttajille:

  • Microsoft Office -tuotteet
  • WordPress
  • Hakukoneoptimointi
  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Verkkokaupan perustaminen
  • Facebook-mainonta
  • Some-näkyvyys

 

Hakemusten lähettäminen

Lähetä työhakemus CV:llä varustettuna osoitteseen info@piuha.fi.

Voit myös kysyä lisää työstä alla olevalla lomakkeella:

Fieldset

 

Verification

 

Excel, Google Analytics tai WordPress hyvin hallussa?

Etsimme innostavia ja selkeäsanaisia kouluttajia mm. näiden aihepiirien kursseille. 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×