Avoimet työpaikat

Piuha IT-koulutus / Verkkovaraani Oy

Etsimme selkeäsanaisia IT-kouluttajia

SEO-kouluttaja/hakukonemarkkinoinnin osaaja

Etsimme hakukonemarkkinoinnin osaajaa ja kouluttajaa, jolla on innostusta kouluttaa seuraavia aiheita:

 • Hakukoneoptimointi (SEO) ja laadukas sisällöntuotanto
 • Google Analytics -kävijäseuranta ja tulosten mittaaminen

Eduksi katsotaan myös seuraavien aiheiden osaaminen:

 • WordPress-julkaisujärjestelmä
 • Google AdWords -hakusanamainonta
 • Konversio-optimoinnin perusteet

Haemme alkuvaiheessa osa-aikaista freelance-kouluttajaa, mutta sopivalle henkilölle on mahdollista järjestää myös kokopäiväinen työsuhde. Työn määrä voidaan sopia joustavasti.

Tärkeintä työssä on rauhallisuus ja taito opettaa hakukonemarkkinointia selkeäsanaisesti ja käytännönläheisin esimerkein. Haluat jatkuvasti kehittyä kouluttajana ja opiskelet tarvittaessa nopeasti uusia ominaisuuksia. Kaikkia yksityiskohtia ei tarvitse vielä osata.

Perehdytämme kouluttajan huolellisesti aiheeseen ja koulutustapaan. Koulutusmateriaalit ovat valmiina, mutta pääset myös kehittämään niitä eteenpäin.

Koulutukset järjestetään suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulutusten kesto on tyypillisesti noin 1 päivä kerrallaan.

Hakemukset viimeistään 7.3.2018 osoitteeseen info@piuha.fi. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos työ kiinnostaa!

Lisätietoja antaa:

Jesse Kivialho
puh. 050 46 123 46
info@piuha.fi

 

Meillä on töitä myös seuraavien aiheiden osa-aikaisille kouluttajille:

 • Microsoft Office -tuotteet
 • WordPress
 • Verkkokaupan perustaminen
 • Uutiskirjemarkkinointi ja markkinoinnin automaatio
 • Facebook-mainonta
 • Some-näkyvyys

 

Hakemusten lähettäminen

Lähetä työhakemus CV:llä varustettuna osoitteseen info@piuha.fi.

Voit myös kysyä lisää työstä alla olevalla lomakkeella:

Fieldset

 

Verification

 

SEO, Google Analytics tai WordPress hyvin hallussa?

Etsimme innostavia ja selkeäsanaisia kouluttajia mm. näiden aihepiirien kursseille.

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×