Piuha osaksi Verkkovaraania

Piuha IT-koulutus / Verkkovaraani Oy

Piuha liittyy osaksi IT-yritys Verkkovaraania

Piuha Works Oy ja Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Piuhan IT-liiketoiminta siirtyy 1.3.2018 alkaen Verkkovaraanille. Piuhan IT-liiketoiminta koostuu koulutuspalveluista ja niihin liittyvistä asiantuntijapalveluista. Verkkovaraani jatkaa IT-toiminnan toteuttamista Piuha-nimellä. Kaikki nykyiset koulutusaiheet (hakukonemarkkinointi, WordPress ja MS Office) säilyvät koulutustarjonnassa ja asiantuntijapalvelut yhdistyvät muihin Verkkovaraanin asiantuntijapalveluihin.

Verkkovaraanin toimitusjohtaja Jesse Kivialho kertoo yrityskaupasta:

“Tavoitteemme Verkkovaraanissa on toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina verkkoliiketoiminnassa. Meillä on pitkä kokemus asiakaslähtöisestä verkkopalveluiden toteuttamisesta ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuista, kuten uutiskirjeistä, hakukoneoptimoinnista ja hakusanamainonnasta. Piuhan toiminta täydentää IT-koulutustarjonnan lisäksi nykyistä palveluvalikoimaamme tuomalla lisää osaamista erityisesti digitaaliseen markkinointiin. Samalla pystymme tarjoamaan myös Piuhan asiakkaille entistä laajempaa palvelukokonaisuutta.”

Verkkovaraanin digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Minna Rantala aloittaa Piuhan uutena IT-kouluttajana:

“IT-kouluttajana pääsen hyödyntämään osaamistani digitaalisesta markkinoinnista, kuten hakukoneoptimoinnista ja sisällöntuotannosta uudenlaisessa oppimisympäristössä. Olen motivoitunut jatkamaan ja kehittämään Piuhan laadukasta koulutustarjontaa ja asiantuntijapalveluita. Mielenkiinnolla odotan, minkälaisia kehittymismahdollisuuksia kouluttajan tehtävät tuovat tullessaan!”

Microsoft Office -kouluttajina jatkavat Kari Juvonen, Jonas Alam ja Ilkka Mäkinen. WordPress-koulutuksia hoitaa entiseen tapaan Jaana Moilanen.

Piuhan perustaja Iisakki Pirilä toimii siirtymäkauden ajan Verkkovaraanin neuvonantajana ja varmistaa saumattoman siirtymän kouluttamalla asiantuntijoille Piuhan käytännönläheiset koulutustavat:

"Verkkovaraanin pitkä kokemus verkkopalveluiden toteuttamisesta ja markkinoinnista luovat vankan pohjan Piuhan IT-koulutustoiminnan jatkamiseen. On ollut ilo huomata, että Verkkovaraani jakaa Piuhan käytännönläheisen suhtautumisen tietotekniikkaan. Verkkovaraaniin yhdistymisen myötä Piuhan asiakkaat saavat nyt saman katon alta muun muassa verkkosivut, verkkokaupan, digitaalisen markkinoinnin sekä olennaisten IT-työkalujen koulutuksen."

Lisätietoja liiketoimintakaupasta antavat:

Jesse Kivialho
Toimitusjohtaja
Verkkovaraani Oy
+358 50 46 123 46
Iisakki Pirilä
Toimitusjohtaja
Piuha Works Oy

Verkkovaraani

Verkkovaraani on vuonna 1998 perustettu verkkoratkaisuihin ja -palveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaat ovat monen eri alan yrityksiä, tutkimusorganisaatioita, koulutusalan oppilaitoksia ja -keskuksia sekä liittoja ja järjestöjä. Verkkovaraani tuottaa internet-, intranet- ja ekstranet -palveluita, verkkokaupparatkaisuja sekä tietokantapohjaisia teknisiä ohjelmasovelluksia tukemaan asiakkaan viestintää, markkinointia ja liiketoimintaa verkkoympäristössä. Internet-palveluiden lisäksi Verkkovaraanilta saa graafisen suunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin palveluita. Verkkosivustot toteutetaan maailman suosituimman verkkosivualusta WordPressin lisäksi omalla eAdmin -ylläpitojärjestelmällä, jolle on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

 

Piuha

Piuha on vuonna 2004 perustettu yritys, joka on alusta saakka keskittynyt tarjoamaan monipuolisia tietotekniikan koulutuspalveluita. Päätuotteita ovat digitaalisen markkinoinnin ja web-suunnittelun kurssit (mm. SEO, Google Ads (ent. Google AdWords), Google Analytics ja WordPress) sekä Microsoft Office -koulutukset (mm. Excel, Access, PowerPoint, Word). IT-koulutusten lisäksi Piuha tarjoaa mm. koulutusmateriaalien valmistusta, digitaalista markkinointia, hakukoneoptimointia, Google Analytics -konsultointia ja Google Ads -kampanjoiden  toteutuksia. Piuha toteuttaa ammattitaidolla myös tyylikkäät ja helppokäyttöiset Office-mallipohjat asiakasorganisaatioille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi 

Laskutus- ja peruutusehdot

Kurssivahvistus: Lähetettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostiisi automaattisen kurssivahvistuksen, jossa on tarkat tiedot kurssista. Kurssi järjestetään, mikäli sille ilmoittautuu vähintään vähintään 4 henkilöä. Jos osallistujien minimimäärä ei täyty, lähetämme peruutuksesta erikseen ilmoituksen viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää.

Laskutus: Kurssivahvistuksessa pyydetään toimittamaan haluttu laskutusosoite (verkkolasku, posti tai sähköposti). Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kurssille on saatu minimimäärä osallistujia.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@piuha.fi, jolloin peruutus kuitataan ja mahdollisesti maksettu kurssimaksu palautetaan. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.

 

×